Tony Ray feat. Nicolle - Sound of Summer

Tony Ray si Nicolle lanseaza hitul verii 2010 "Sound Of Summer".Il puteti asculta mai jos!


Tony Ray s-a născut pe 27 august 1982, în România. A absolvit Colegiul de Informatică “Grigore Moisil” din Iaşi. Primul contact cu muzica l-a avut la vârsta de şapte ani, când a început cursurile Şcolii de Muzică din Roman, la secţia de vioară. A participat la o serie de concursuri de interpretare din ţară obţinând mai multe premii.
În 2002, a început cursurile Facultăţii de Compoziţie şi Muzicologie din cadrul Universităţii “George Enescu” Iaşi.
În 2004, începe să lucreze ca producător pentru United Media Music (Studiourile K1), unde produce piese pentru mai mulţi artişti din show-biz-ul românesc, printre care : Lavinia, Anda Adam, Andra, Laguna, Double D, Romania, Hora, Groove.
În această pedioadă, compune hitul “Când noaptea vine”, pentru fetele de la Laguna şi piesa “Aş zbura”, pentru Lavinia – nominalizată la Premiile MTV 2006, categoria Best New Act.

Premii:
- premiul I Festivalul de muzica uşoară - Craiova (2003),
- premiul II Festivalul de muzică uşoară Gaudeamus - Braşov (2004),
- premiul I compoziţie – Gaudeamus - Braşov (2005).

După facultate, Tony Ray a pus bazele propriului său studio în Bucureşti. În 2008, Tony Ray co-produce la studioul Awa Records albumul Adrianei Rusu, compunând piesa “Viaţa merge mai departe”, piesă difuzată la radiourile şi televiziunile de specialitate. Tot în 2008, Tony Ray începe colaborarea cu Costi Ioniţă, compunând piesa “Can you forgive”, participantă la finala concursului Eurovision 2009. În paralel, a început lucrul la propriul album pentru care a compus zece piese, album ce va apărea pe piaţă în curând.

0 comentarii: